Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În lipsa argumentelor, dl. Moldovan recurge la calomnie

ro

29 Mar, 2012 16:59 824 Marime text

În lipsa argumentelor, dl. Moldovan recurge la calomnie

După  ce şi-a demonstrat, în faţa concetăţenilor săi, incapacitatea de a lucra pentru binele public şi lipsa de verticalitate, prin hotărârile luate în calitate de consilier, hotărâri care nu au făcut decât să adâncească şi mai mult declinul municipiului Mangalia, Dan Moldovan recurge acum la invective şi calomnii.
Faptul ca Dan Moldovan a devenit membru PSD nu este decât o consfinţire a statutului pe care îl are încă din 2008. Deciziile luate de atunci încoace, în calitate de consilier aşa-zis independent, au arătat faptul că a pus mai presus de interesul public, interesele sale de afaceri, pe care le-a dezvoltat cu primarul Tusac. Relaţia lor de colaborare în afaceri este de notorietate, dar despre acest lucru Dan Moldovan nu suflă un cuvânt. Mă întreb, oare, domnul Moldovan şi primarul Tusac sunt străini de lucrările plătite din bani publici privind construcţia ghenelor de gunoi, dirigenţii de şantier privind diverse lucrări, sistematizări ANL, închirieri de terenuri la preţuri derizorii şi, nu în ultimul rând, afacerile pe care le deruleaza la Olimp?
Este trist că se întâmplă aşa, ca membru vechi de partid, consider că astfel de ieşiri publice nu rezolvă problemele oraşului. Ele nu ne încălzesc locuinţele, nu ne scapă de maidanezi, nu ne aduc locuri de muncă şi nici nu ne fac oraşul mai curat. Nici măcar nu ne fac să sperăm că va fi mai bine.
Cândva, administrarea Mangaliei era recunoscută drept printre cele mai performante din ţară, astăzi, ajungand să fim cunoscuţi ca oraşul fără căldură, plin de câini maidanezi şi cu o primărie aservită unui grup de interese alimentat din bani publici de Tusac.

Vicepreşedinte PDL,
Paul Foleanu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii