Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Disperarea lui Tusac

ro

27 Nov, 2009 18:58 918 Marime text

COMUNICAT

Disperarea lui Tusac

Primarul PSD Mihai Tusac dovedeşte, o dată în plus, disperarea pe care o trăieşte zilele acestea, după scorul dezastruos obţinut la alegerile prezindenţiale. Pentru că, în mintea lui, vinovaţi de acest rezultat sunt „nerecunoscătorii“ cetăţeni ai Mangaliei, Tusac a trecut la intimidări. Mai întâi a mers prin toate instituţiile de învăţământ, unde a ameninţat cadrele didactice că, dacă nu votează cu Mircea Geoană, trebuie să returneze banii pe tichetele cadou primite în urmă cu puţin timp.
În continuare, pentru că a obţinut un scor execrabil la alegerile prezidenţiale în Cartierul Colonişti, Tusac trece la ameninţări directe împotriva cetăţenilor acestei zone a Mangaliei. Astfel, în cursul zilei de ieri, primarul a ameninţat locuitorii de aici că „le va tăia lumina“, dacă Mircea Geoană nu va obţine un scor bun la alegeri.
În fine, disperarea şi furia lui Tusac s-au abătut şi asupra locuitorilor blocurilor de pe Strada M.I. Dobrogeanu („Barăci“). Aceştia aşteaptă de mai bine de o jumătate de an reînnoirea contractelor de închiriere (mulţi dintre ei nici nu pot să beneficieze de subveniţia la căldură din această cauză) şi au devenit ţinta lui Tusac şi directorilor de la ADPP. Aceştia au stopat reînnoirea contractelor şi, cu ameninţarea să „aibă grijă cu cine votează“, li s-a spus că pe 7 decembrie vor vedea dacă mai au sau nu un acoperiş deasupra capului sau dacă vor fi azvârliţi în stradă.
Întrebat despre toate aceste abuzuri ale primarului pesedist, deputatul Colegiului 5 Zanfir Iorguş afirmă: „Îi asigurăm pe toţi cetăţenii oraşului că toate acestea fac parte din metodele PSD-ului de dezinformare şi că aceste minciuni nu sunt decât ultimele „zvârcoliri“ ale pesediştilor din Mangalia.
Profesorii din Mangalia nu vor înapoia niciun ban, pentru că tichetele primite au fost acordate de Consiliul Local, iar dacă sunt aspecte ce ţin de aplicarea legii, atunci va răspunde domnul primar Tusac, care nu a luat avizele necesare. Îi asigurăm totodată pe localnicii din cartierul Colonişti că Tusac nu are putere de decizie asupra ENEL Dobrogea, iar disfuncţionalităţile se datorează grandomaniei lui Tusac, care a supraîncărcat neuniform reţeaua cu instalaţii ornamentale, crezând astfel că va impresiona electoratul.
În fine, cetăţenilor din Cartierul M.I. Dobrogeanu le spunem că locuinţele de acolo nu au fost date de Tusac. Toate contractele lor sunt avizate, primarul fiind obligat prin lege să le prelungească“.

Organizaţia PD-L Mangalia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii