Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanta are nevoie de o sosea de coasta bine facuta

ro

08 Sep, 2009 22:25 1278 Marime text


ORGANIZAŢIA JUDEŢEANĂ CONSTANŢA
Bulevardul 1 Mai, nr.1, bloc H9, parter
Telefon si fax: 0241.614.140; e-mail: constanta@pd.ro

                   8 septembrie 2009

COMUNICAT DE PRESA

Constanţa are nevoie de o şosea de coastă bine făcută, nu de un dezastru de mediu şi nici de afaceri dubioase cu terenuri.
Consider că proiectul şoselei de coastă este util judeţului si municipiului Constanţa şi sunt convins că acest proiect se va realiza. Pentru a avea însă ceea ce ne dorim, trebuie să ne asigurăm că sunt întrunite două condiţii.
Prima condiţie este aceea ca lucrurile să fie bine gândite, astfel încât şoseaua să nu aibă un efect negativ asupra mediului înconjurător. Spaţiul verde al orasului trebuie atent protejat, iar proiectarea şoselei va trebui făcută astfel încât să nu avem surprize legate de deteriorarea ei ulterioară.
A doua condiţie este aceea ca realizarea şoselei de coastă să nu se transforme într-o afacere cu terenuri marca Mazăre – Geoană. Există suspiciuni că realizarea şoselei de coastă urmăreşte în primul rând îmbogăţirea PSD Constanţa şi a unor lideri centrali PSD şi abia apoi interesele constănţenilor.
În concluzie, PDL Constanţa spune DA şoselei de coastă, dar spune NU aranjamentelor dubioase şi grabei suspecte cu care PSD Constanţa împinge acest proiect.


#####.


Senator Mircea Banias
Preşedinte al organizaţiei judeţene a PDL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii