Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chirila a discutat despre problemele agriculturii constănţene

ro

06 Nov, 2012 23:10 799 Marime text
Chirilă Constantin, deputatul PDL care reprezinta Colegiul 4 Constanta, a avut recent o întâlnire cu agricultorii şi crescătorii de animale din mai multe localităţi ale judeţului, printre care Ovidiu, Murfatlar, Poarta Albă şi Castelu. În cadrul întrevederii, parlamentarul constănţean a prezentat concluziile discuțiilor pe care le-a avut la INDAGRA cu Dacian Cioloș, comisar european pentru Agricultură.

Cei doi au abordat subiectul Politicii Agricole Comune, sprijinul pe care Comisia Europeană îl oferă agricultorilor, precum și previziunile finanțărilor pentru agricultură și dezvoltare rurală pentru perioada 2014 - 2020.

Discuţiile cu agricultorii constănţeni s-au concentrat pe efectele produse de seceta care a afectat România anul acesta, măsurile necesare prevenirii unei astfel de situații în viitor, precum și previziunile fermierilor pentru anul agricol următor.

În calitate de co-inițiator al Legii Camerelor Agricole, Constantin Chirilă a prezentat forma promulgată a actului normativ și beneficiile pe care le va aduce implementarea acestei legi în desfășurarea activității tuturor fermierilor.

6 noiembrie 2012

Cabinet parlamentar deputat Constantin Chirilă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii