Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:33 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Propunere arestare preventiva Orazali Elvis

ro

25 Jun, 2010 20:30 1751 Marime text

PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL CONSTANŢA

25.06.2010

COMUNICAT DE PRESĂ

                        Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, în temeiul art.148 ind.1, C.P.P., a propus Tribunalului Constanţa, arestarea preventivă a inculpatului reţinut ORAZALI ELVIS, în vârstă de 20 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte - art. 183 CP.

                Ca stare de fapt s-a reţinut că inculpatul, urmare a unui conflict spontan cu victima ISMAIL ECREM de 48 ani, i-a aplicat acestuia lovituri cu palma peste faţă şi cu un băţ peste picioare, în data de 18.06.2010 orele 17.15 pe strada Farului din Municipiul Constanţa, lovituri în urma cărora victima a căzut la sol, s-a lovit la cap şi a rămas inconştient.

                Decesul a survenit în ziua de 24.06.2010 la secţia ATI a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, efect direct şi subsecvent agresiunii menţionate, dată la care inculpatul a fost reţinut de procuror.

                Inculpatul, anterior săvârşirii faptei, a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, în stare de arest, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, fiind eliberat de instanţă pe parcursul judecăţii, unde a fost condamnat la 3 ani închisoare cu suspendarea executării. După condamnarea menţionată, aflat în libertate, respectivul a săvârşit infracţiunea contra vieţii persoanei, faţă de care Tribunalul Constanţa a admis propunerea de arestare, pentru durata a 29 de zile.

BIROUL DE PRESĂ

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii