Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta

ro

15 Nov, 2011 17:00 1265 Marime text

La data de 14.11.2011 Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Ivanciu Vasile Zoro sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj prev. de art. 239 alin. 2,5 C.p.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 13.11.2011, în jurul orelor 18:30, în timp ce se afla pe str. Bucovinei , nr. 64, din Eforie Nord , a lovit-o pe partea vătămată C.G., plutonier adjutant la I.J.J. - Constanţa, în timp ce aceasta îşi exercita atribuţiile de serviciu provocându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare 4-5 zile îngrijiri medicale.

Menţionăm faptul că partea vătămată a fost solicitată să intervină pentru aplanarea unui scandal în familia inculpatului.

Inculpatul Ivanciu Vasile Zoro a declarat că nu îşi mai aminteşte ce s-a întâmplat deoarece se afla în stare de ebrietate, dar, aflând ulterior de la soţia sa, a recunoscut şi regretat săvârşirea faptei reţinute în sarcina sa.

Faţă de Ivanciu Vasile Zoro Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a propus luarea măsurii arestării preventive pe o durată de 29 zile propunere care a fost admisă de Judecătoria Constanţa .

Purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii