Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:48 19 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa 25 Feb 2021 - propunere de arestare preventivă

ro

25 Feb, 2021 13:02 321 Marime text
            Biroul de informare publică și relații cu mass-media din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța este abilitat să aducă la cunoștință publică următoarele:
            La data de 25.02.2021, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 zile a inculpatului T.A-N., în vârstă de 26 ani, recidivist, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, prevăzută de art. 228 alin. (1) – art. 229 alin. (1) lit. b) şi alin. (2) lit. b) C.pen., cu aplicarea art. 41 alin. (1) C.pen.
În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate se rețin următoarele: în noaptea de 23/24.02.2021, prin pătrunderea prin ușa găsită descuiată, inculpatul T.A.-N. a sustras un TV Smart marca Philips, cu telecomanda şi ambalajul aferente, un laptop marca Toshiba, cu încărcătorul aferent, un joc Playstation 4 marca Sony, cu 2 console aferente şi încărcător, precum şi cabluri de legătură HDMI, 7 casete cu CD-uri pentru jocul Playstation 4, o geacă roşie din fâş, de damă, precum şi o geacă din fâș neagră din apartamentul aparținând persoanei vătămate C.I., prejudiciul creat fiind de 6.000 lei.
Cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa – Poliția Stațiunii Eforie, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpatul T. A.-N.
 
            Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.
          
BIROUL DE INFORMARE PUBLICĂ ȘI RELAȚII CU MASS-MEDIA
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii