Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:02 12 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele II

ro

17 Mar, 2016 10:48 748 Marime text
Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:
 
La data de 16.03.2016, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul U.G, reţinut, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, prev. de art. 218 alin. 1 şi alin. 3 lit. b şi c C.pen.

Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut faptul că, în noaptea de 07.03.2016, inculpatul U.G, minor în vârstă de 14 ani şi 11 luni, a abuzat sexual de fratele său, minorul U.C.G, în vârstă de 13 ani.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii