Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:16 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat propunere arestare

ro

09 Mar, 2012 22:46 972 Marime text

La data de 08.03.2012 Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat Judecătoria Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul P.L.M., cercetat sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de furt calificat şi a unei infracţiuni de violare de domiciliu.

În sarcina inculpatului s-a reţinut faptul că în noaptea de 07-08.03.2012, în jurul orelor 0130, a pătruns pe poarta neasigurată a locuinţei părţii vătămate P.A.V. din municipiul Constanţa, de unde a sustras 15 kg de obiecte metalice, cauzând un prejudiciu în cuantum de 15 lei, iar apoi, în jurul orelor 0200, a pătruns, prin forţarea uşii de acces, în interiorul sediului S.C. A.P. S.R.L. din municipiul Constanţa, de unde a sustras un telefon mobil marca Nokia, o sticlă de whisky, o ţigară electronică şi o casă de marcat, cauzând un prejudiciu în cuantum de 1700 lei.

Judecătoria Constanţa a admis propunerea de arestare preventivă formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 29 de zile.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

Înlocuitor al purtătorului de cuvânt din cadrul

Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii