Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:48 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele

ro

24 Jun, 2014 12:13 1090 Marime text
Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:
La data de 24.06.2014, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul minor N.F.D.M. pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a fi înmatriculat şi fără a poseda permis de conducere şi părăsirea locului accidentului.
Din probele administrate până în acest moment în cauză, în sarcina inculpatului s-au reţinut următoarele:
În data de 19.06.2014, în intervalul orar 13.00 – 16.00, inculpatul a condus pe mai multe străzi din oraşul Năvodari scuterul marca KYMCO, neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere, iar când a ajuns pe str. Rândunelelor, în zona intersecţiei cu str. Lăstuni, a accidentat-o pe persoana vătămată M.E. care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal, după care a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
 
 
Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul
Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii