Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Sprijinirea ONG-urilor din România pentru asistenţă directă victimelor traficului de persoane”

ro

24 Feb, 2016 11:31 1698 Marime text
 
Agenţia Naţională împotriva Traficului de Persoane (ANITP) organizeaza joi, 25.02.2016, la sediul ANITP din Strada Ion Câmpineanu, nr. 20, Etaj 5, începând cu ora 13:00, la Conferinţă de Presă prilejuită de lansarea primei cereri de proiecte pentru finanţarea asistenţei directe acordată victimelor traficului de persoane.
 
Cerera de proiecte organizată de ANITP pune în premieră la dispoziţia organizaiilor neguvernamentale din România un buget de 1.200.000 CHF pentru finanţarea a minim 3 proiecte, pentru o perioadă cuprinsă între 12 şi 20 de luni. Finanţarea va acoperi 100 % costurile totale eligibile ale proiectului, din care 85 % - contribuţia Agenţiei Elveţiană de Cooperare şi Dezvoltare şi 15 % - contribuţia ANITP de la bugetul stat.
 
Pentru îmbunătăţirea calităţii asistenţei victimelor traficului de persoane, Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane prin Programul de Cooperare Elveţiano-Român, va susţine în perioada 2016-2018 asistenţa directă acordată victimelor, prin alocarea de fonduri, fără co-finanţare, organizaţiilor neguvernamentale de profil, în cadrul a două cereri de proiecte.
Evenimentul se derulează în baza Programului de Cooperare Elveţiano-Român pentru reducerea disparităţilor economice şi sociale în cadrul Uniunii Europene extinse prin Proiectul Sprijinirea ONG-urilor din România pentru asistenţă directă victimelor traficului de persoane”, al cărui obiectiv general este suportul acordat victimelor traficului de persoane.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii