Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:05 20 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MDRT, prezent la târgurile internaţionale de turism de la Gdansk si Palermo

ro

13 Apr, 2012 23:46 681 Marime text
Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) participă, în perioada 13 - 15 aprilie a.c., la târgurile internaţionale de turism de la Gdansk (Polonia) şi de la Palermo (Italia).

Târgul Internaţional de Turism de la Gdansk este unul dintre cele mai mari târguri internaţional de turism din Polonia, având loc chiar înainte de începerea sezonului estival şi se adresează atât specialiştilor, cât şi publicului larg.

Târgul Internaţional de Turism „Travelexpo" de la Palermo este cea mai importantă manifestare de profil din sudul Italiei şi se adresează exclusiv profesioniştilor din turism, agenţii, turoperatori, autorităţi publice locale etc.

Participarea la aceste evenimente face parte din campania de promovare a României ca destinaţie turistică, prin intermediul brandului turistic naţional, în rândul specialiştilor din domeniu şi al publicului larg. Prezenţa României cu stand propriu la aceste târguri constituie un bun prilej de stabilire a unor contacte şi de promovare a ofertei turistice a ţării noastre pe pieţele locale.

În acest an, până în prezent, MDRT a participat la 29 de târguri internaţionale de turism. În cadrul campaniei de promovare a României ca destinaţie turistică, pe lângă alte activităţi de marketing şi promovare, MDRT şi-a propus să participe, în 2012, cu stand naţional, la cele mai importante 70 de târguri de turism din lume.

Biroul de presă

Ti-a placut articolul?

Comentarii