Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alte 3 societăți din turism la care MDRT deține acțiuni organizează licitații în luna noiembrie

ro

06 Nov, 2010 00:17 1485 Marime text
Societățile SC Mamaia SA, SC Litoral SA și SC Neptun-Olimp SA scot la vânzare, în această lună, active din patrimoniu la prețuri de pornire care însumează 7.487.414 euro. Este vorba de societăți care activează în domeniul turismului intrate în procesul de privatizare în acest an, la care statul deține acțiuni, prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului. Metoda folosită în toate cele trei cazuri este licitația publică cu strigare competitivă (sau olandeză).

Licitația organizată la SC Neptun-Olimp SA are ca termen de depunere a ofertelor data de 8 noiembrie, ora 15:00, a doua zi fiind programată deschiderea documentației de participare, în prezența ofertanților.

Activele SC Neptun-Olimp SA scoase la vânzare sunt: „Complex FALEZA Galaţi" cu teren aferent în suprafață de 3586,74 mp și două terenuri intravilane din Neptun, în suprafață de 3000 mp, respectiv 5483,73 mp.

Pentru licitația organizată la SC Mamaia SA și SC Litoral SA termenul limită de depunere a ofertelor este 16 noiembrie, ora 13:00, urmând ca a doua zi să aibă loc ședința de deschidere a documentelor de participare, în prezența ofertanților.

SC Mamaia SA scoate la vânzare „Vila Turistică Mamaia", cu teren în suprafață de 2.145 mp, și „Complex Hotelier Mamaia", cu teren în suprafață de 2.329 mp, precum și mijloacele fixe și obiectele de inventar ale celor două active.

SC Litoral SA licitează „Sediu Administrativ Hotel Bucuresti B" cu teren în suprafață de 692 mp, "Magazie propagandă" cu teren aferent în suprafață de 712 mp, precum și mijloacele fixe și obiectele de inventar aferente.

Informatii suplimentare referitoare la termene și condiții de participare pot fi accesate pe site-ul www.mdrt.ro, la secțiunea Turism - Privatizare - Anunțuri de privatizare, sau la link-urile de mai jos:

anunt SC Mamaia SA

anunt SC Litoral SA

anunt SC Neptun-Olimp SA

Biroul de presa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii