Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:10 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UrbanFest 2015 - Sirma Caraman participă la Conferința BlueGreen – Râuri în orașe smart

ro

18 Jun, 2015 19:01 873 Marime text
Sirma Caraman, secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, va participa vineri, 19 iunie a.c., de la ora 9.30, la conferința BlueGreen – Râuri în orașe smart (Biblioteca Națională, sala Mircea Eliade).
 
Conferința este organizată de Reprezentanța Comisiei Europene în România și DG Regio, în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP), sub înaltul patronaj al comisarului european Corina Crețu.
 
Conferința are ca temă rolul râurilor în orașele „smart” și este, practic, o platformă de discuție privind planificarea urbană integrată și cum pot contribui râurile la identitatea unor orașe, la proiectarea de spații publice pentru odihnă și relaxare.
 
Dezbaterea completează seria de evenimente derulate la București în săptămâna 16-21 iunie a.c., în cadrul Festivalului de dezvoltare urbană UrbanFest 2015: 6 zile de consultări publice și două conferințe despre mobilitate și rolul râurilor în orașele smart / târg de proiecte de dezvoltare urbană / dezbateri / ture cu bicicletele / ateliere de activare urbană / concerte și focuri de artificii.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii