Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Prahova Buletin informativ - 29.11.2022

ro

29 Nov, 2022 12:04 760 Marime text
BULETIN INFORMATIV
NR. 127 din 29 noiembrie 2022
 
În perioada 28 – 29 noiembrie, pompierii salvatori din județul Prahova au acționat pentru gestionarea a 31 de misiuni, dintre care 12 au fost intervenții în situații de urgență, 14 urgențe medicale și 5 activități de îndrumare și control.
În ultimele 24 de ore, echipajele de salvatori au acționat pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, precum și în alte 4 intervenții în sprijinul comunităților, care au vizat asistența unei persoane nedeplasabile în localitatea Breaza de Sus, deblocarea unor persoane din locuințe și asigurarea unei zone în care au existat scăpări de gaze.
Totodată, pompierii prahoveni au asigurat măsurile specifice în cazul a 5 accidente rutiere produse în municipiul Ploiești, în orașul Comarnic, precum și în comunele Păcureți și Vărbilău, în care au fost implicate 10 autoturisme și cei 13 ocupanți ai acestora. În urma acestor evenimente, două persoane au fost rănite și au fost transportate de urgență la spital.
În intervalul amintit, 17 persoane au avut nevoie de asistență medicală de urgență din partea paramedicilor SMURD.
De asemenea, echipajele de pompieri militari ale subunităților de intervenţie au efectuat două misiuni de recunoaştere în teren, în orașul Sinaia (pentru verificarea hidranților), precum și la secția ATI din cadrul Spitalului Județean de Urgență Ploiești, unde au fost verificate căile de acces, sursele de alimentare cu apă, reţelele de hidranţi şi alte aspecte de interes operativ.
În continuare, unitățile operative rămân mobilizate pentru asigurarea promptă a răspunsului în cazul producerii situațiilor de urgență și acordarea de prim ajutor persoanelor aflate în dificultate.
 
                                                                                       Compartimentul Informare și Relații Publice
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii