Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:03 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Prahova Buletin informativ -26.08.2022

ro

26 Aug, 2022 11:31 958 Marime text
BULETIN INFORMATIV
NR. 68 din 26 august 2022
 
În perioada 25 – 26 august, la nivelul județului Prahova s-au înregistrat 36 misiuni, dintre care 12 au fost intervenții în situații de urgență, 21 urgențe medicale SMURD și 3 activități de îndrumare și control.
De asemenea, în ultimele 24 de ore, 16 persoane au primit asistență medicală din partea pompierilor care încadrează echipajele de prim-ajutor calificat și terapie intensivă mobilă.
Echipajele de salvatori au asigurat măsurile specifice la două accidente rutiere, în care au fost implicate 8 persoane. În urma acestor evenimente, o victimă a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare.
 
Totodată, echipajele de pompieri militari au efectuat 4 misiuni de recunoaştere în teren, pe raza localităților Breaza, Gherghița și Bușteni, precum și la secția ATI din cadrul Sptalului Județean de Urgență Ploiești, verificând căile de acces la aceste obiective, sursele de alimentare cu apă, reţelele de hidranţi şi alte aspecte de interes operativ.
 
În scopul antrenării serviciilor profesioniste pentru situații de urgență, în cursul zilei de ieri au fost desfășurate două exerciții, unul dintre acestea la un liceu din municipiul Câmpina, iar cel de-al doilea la un operator economic privat din orașul Vălenii de Munte.
 
La nivelul județului Prahova a fost transmis 1 mesaj de avertizare a populației prin sistemul RO-ALERT, privind prezența animalelor sălbatice în orașul Bușteni.
 
În continuare, pompierii salvatori rămân mobilizați pentru a acționa cu operativitate în sprijinul semenilor.
                                                                                       Compartimentul Informare și Relații Publice
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii