Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Prahova Buletin informativ - 23.09.2021

ro

23 Sep, 2021 09:40 936 Marime text
 NR. 99 din 23 septembrie 2021

BULETIN INFORMATIV

 
În perioada 23 – 24 septembrie, pompierii din județul Prahova au acționat pentru gestionarea unui număr de 46 misiuni, din care 12 au fost intervenții în situații de urgență, 31 urgențe medicale și 3 alte misiuni de îndrumare și control. Echipajele de salvatori au acționat pentru stingerea a 2 incendii, precum și în alte 8 intervenții în sprijinul comunităților, cum ar fi: deblocare persoane din locuințe, salvare animale etc.
30 de persoane au avut nevoie de asistență medicală de urgență din partea paramedicilor SMURD. Totodată, pompierii prahoveni au asigurat măsurile specifice la 3 accidente rutiere în urma cărora nu au fost înregistrate victime.
 
Locuință mistuită de flăcări!
Aseară, în jurul orei 23:11, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Sinaia au fost în alertă după ce un incendiu violent a cuprins o locuință din localitatea Bușteni. La fața locului au fost mobilizate operativ trei autospeciale de stingere, 1 autoscară și 1 ambulanță. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta generalizat la întreaga locuință, pe o suprafață de aproximativ 45 mp, cuprinzând obiectele de mobilier și electrocasnice. Flăcările au pornit din cauza unui cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deterioarată ca urmare a unei acțiuni mecanice ori fizice.
 
                                                                                       Compartimentul Informare și Relații Publice
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii