Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:47 01 10 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ
a

ISU Prahova Buletin informativ - 22.09.2022

ro

22 Sep, 2022 10:31 303 Marime text
BULETIN INFORMATIV
NR. 82 din 22 septembrie 2022
 
În perioada 21 – 22 septembrie, pompierii din județul Prahova au acționat pentru gestionarea unui număr de 33 misiuni, dintre care 14 au fost intervenții în situații de urgență, 17 urgențe medicale și 2 activități de îndrumare și control.
Echipajele de salvatori au acționat pentru stingerea a 4 incendii (două incendii la locuințe, un incendiu la un tablou electric și unul de vegetație uscată), precum și în alte 5 intervenții în sprijinul comunităților, cum ar fi: deblocări persoane din locuințe, degajare copac etc.
Totodată, un număr de 20 de persoane au avut nevoie de asistență medicală de urgență din partea paramedicilor SMURD.
Pompierii prahoveni au asigurat măsurile specifice la 3 accidente rutiere, în municipiul Ploiești, în orașul Mizil, precum în localitatea Brăitaru, în urma cărora o persoană a fost transportată la spital.
 
De asemenea, echipajele de pompieri militari ale subunităților de intervenţie au efectuat 2 misiuni de recunoaştere în teren, una în orașul Vălenii de Munte, iar cea de a doua la secția ATI din cadrul Spitalului Județean de Urgență Ploiești, verificând căile de acces la aceste obiective, sursele de alimentare cu apă, reţelele de hidranţi şi alte aspecte de interes operativ.
 
Unitățile operative rămân mobilizate pentru asigurarea promptă a raspunsului in cazul producerii situațiilor de urgență și acordarea de prim ajutor persoanelor aflate în dificultate.                                                                                                                          
 
 
 
 
Compartimentul Informare și Relații Publice
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii