Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:09 29 01 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Prahova Buletin informativ-17.11.2022

ro

17 Nov, 2022 12:57 462 Marime text
BULETIN INFORMATIV
NR. 120 din 17 noiembrie 2022
 
În perioada 16 – 17 noiembrie, pompierii salvatori din județul Prahova au acționat pentru gestionarea a 36 de misiuni, dintre care 14 au fost intervenții în situații de urgență, 16 urgențe medicale și 6 activități de îndrumare și control.
În ultimele 24 de ore, echipajele de salvatori au acționat pentru localizarea și lichidarea a 3 incendii, dintre care două au fost de vegetație uscată, iar cel de-al treilea s-a produs la o locuință din orașul Slănic, la nivelul acoperișului (unde au ars aproximativ 30 mp), precum și în alte 2 intervenții în sprijinul comunităților, care au vizat deblocarea a două persoane din locuințe.
Totodată, pompierii prahoveni au asigurat măsurile specifice în cazul producerii a 6 accidente rutiere, în care au fost implicate în total 13 autoturisme și un autotren, precum și cei 15 ocupanți ai acestora. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.
În intervalul amintit, 22 de persoane au avut nevoie de asistență medicală de urgență din partea paramedicilor SMURD.
De asemenea, echipajele de pompieri militari ale subunităților de intervenţie au efectuat 3 misiuni de recunoaştere în teren, două dintre acestea fiind desfășurate de către echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Sinaia, iar o misiune de recunoaștere a fost efectuată la secția ATI din cadrul Spitalului Județean de Urgență Ploiești, unde au fost verificate căile de acces, sursele de alimentare cu apă, reţelele de hidranţi şi alte aspecte de interes operativ.
În continuare, unitățile operative rămân mobilizate pentru asigurarea promptă a răspunsului în cazul producerii situațiilor de urgență și acordarea de prim ajutor persoanelor aflate în dificultate.
 
                                                                                       Compartimentul Informare și Relații Publice
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii