Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:10 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Prahova Buletin informativ - 15.09.2022

ro

15 Sep, 2022 13:39 657 Marime text
BULETIN INFORMATIV
NR. 78 din 15 septembrie 2022
 
În perioada 14 – 15 septembrie, pompierii salvatori din județul Prahova au acționat pentru gestionarea unui număr de 39 misiuni, dintre care 11 au fost intervenții în situații de urgență și 28 urgențe medicale.
De asemenea, în ultimele 24 de ore, echipajele de salvatori au acționat pentru lichidarea unui incendiu de vegetație uscată și 33 de persoane au primit asistență medicală din partea pompierilor care încadrează echipajele de prim-ajutor calificat și terapie intensivă mobilă.
 Au fost desfășurate și două intervenții în sprijinul comunităților, care au presupus deblocarea unor persoane din locuințe.
 
Pompierii prahoveni au asigurat măsurile specifice în cazul a 6 accidente rutiere, două dintre acestea fiind produse în comuna Bărcănești, sat Românești (DN1), iar câte unul în comuna Păulești, în orașul Băicoi (DN1), în localitatea Urlați și în satul Aluniș. În cadrul acestor evenimente, au fost implicate 21 de persoane, dintre care 5 persoane au fost transportate de urgență la spital.
 
Echipajele de pompieri militari ale subunităților de intervenţie au efectuat 2 misiuni de recunoaştere în teren, una dintre acestea în orașul Bușteni (verificări ale hidranților) și cea de a doua la secția ATI din cadrul Spitalului Județean de Urgență Ploiești, fiind verificate căile de acces la aceste obiective, sursele de alimentare cu apă, reţelele de hidranţi şi alte aspecte de interes operativ.
 
Unitățile operative rămân mobilizate pentru asigurarea promptă a răspunsului în cazul producerii situațiilor de urgență și acordarea de prim ajutor persoanelor aflate în dificultate.
 
 
 
                                                                                       Compartimentul Informare și Relații Publice
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii