Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:49 27 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Prahova Buletin informativ - 13.10.2021

ro

13 Oct, 2021 10:51 245 Marime text
 
BULETIN INFORMATIV
NR. 107 din 13 octombrie 2021
 
În perioada 12 – 13 octombrie, pompierii din județul Prahova au acționat pentru gestionarea unui număr de 46 misiuni, din care 19 au fost intervenții în situații de urgență, 23 urgențe medicale și 3 alte misiuni de îndrumare și control. Echipajele de salvatori au acționat pentru stingerea a două incendii, 2 misiuni (măsuri suport COVID), 4 recunoașteri la spitale, precum și în alte 11 intervenții în sprijinul comunităților, cum ar fi: deblocare persoane din locuințe, salvare animale, asigurare zonă accidente rutiere etc.
 
26 de persoane au avut nevoie de asistență medicală de urgență din partea paramedicilor SMURD. De asemenea, echipajele de pompieri militari ale subunităților de intervenţie au efectuat 4misiuni de recunoaştere în teren la secțiile ATI - COVID din județ, verificând căile de acces la aceste obiective, sursele de alimentare cu apă, reţelele de hidranţi şi alte aspecte de interes operativ.
Totodată, pompierii prahoveni au asigurat măsurile specifice la 6 accidente rutiere în urma cărora patru persoane au fost transportate de urgență la spital.
În continuare, pompierii salvatori rămân mobilizați pentru a acționa cu operativitate în sprijinul semenilor.
                                                                                       Compartimentul Informare și Relații Publice

Ti-a placut articolul?

Comentarii