Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Prahova Buletin informativ - 05.10.2022

ro

05 Oct, 2022 09:38 722 Marime text
BULETIN INFORMATIV
NR. 91 din 05 octombrie 2022
 
În perioada 04 – 05 octombrie, pompierii din județul Prahova au acționat pentru gestionarea unui număr de 30 misiuni, dintre care 6 au fost intervenții în situații de urgență și 24 cazuri SMURD.
 
De asemenea, în ultimele 24 de ore, 24 de persoane au primit asistență medicală din partea pompierilor care încadrează echipajele de prim ajutor calificat și terapie intensivă mobilă.
Echipajele de salvatori au acționat pentru lichidarea unui incendiu produs la o locuință și au asigurat măsurile specifice la un accident rutier petrecut în comuna Târgșoru Vechi, sat Strejnicu. Din fericire, evenimentul nu a fost soldat cu victime.
Totodată, pompierii prahoveni au acționat și în alte 2 intervenții în sprijinul comunităților, cum ar fi: deblocare persoane din locuință și degajarea unui copac căzut pe carosabil.
 
Echipajele de pompieri militari ale subunităților de intervenţie au efectuat o misiune de recunoaştere în teren, la secția ATI din cadrul Spitalului Județean de Urgență Ploiești, verificând căile de acces la aceste obiective, sursele de alimentare cu apă, reţelele de hidranţi şi alte aspecte de interes operativ.
 
În continuare, pompierii militari rămân mobilizați pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat.
 
                                                                                       Compartimentul Informare și Relații Publice
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii