Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Ialomița Buletin informativ - 28.11.2022

ro

28 Nov, 2022 12:58 681 Marime text
Nr.97 din 28 noiembrie 2022
                                                                                                    
 
BULETIN INFORMATIV
 
Pompierii ialomițeni au fost prezenți la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local.
Stingerea incendiilor, descarcerarea și acordarea de prim ajutor reprezintă doar câteva exemple dintre cele 50 de misiuni desfășurate de salvatorii ialomițeni, în ultimele 72 de ore (25.11-27.11.2022).
La nivel județean, 47 de persoane au primit ajutorul echipajelor SMURD.
 
Dintre cele mai relevante misiuni gestionate de pompierii ialomițeni, amintim:
 
  • Salvatorii din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au intervenit la un accident rutier, produs în municipiul Urziceni, în care a fost implicat un autoturism. În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă, blocată în autoturism. După extragerea victimei, aceasta a fost transportată la spital de echipajul Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.
 
  • În data de 27.11.2022, în jurul orei 12.00, un echipaj operativ din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia a intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor  la un bloc de locuințe unde s-a semnalat miros de gaze. În urma verificărilor efectuate de către o echipă de intervenție DISTRIGAZ s-a constatat că mirosul provenea de la o butelie. Nu au existat victime.
 
  • Pompierii ialomițeni au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor pe durata desfășurării următoarelor evenimente sportive:
 
  • în data de 26.11.2022, asigurare măsuri specifice la un meci de fotbal, Liga a III-a, dintre echipele A.C.S Recolta Gheorghe Doja și C.S. Afumați.
  • în data de 26.11.2022. asigurare măsuri specifice la un meci de fotbal, Liga a II-a, dintre echipele A.F.C. Unirea 04 Slobozia și F.C. Unirea Dej.
În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.
 
Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro
                                       
 
                                               Compartimentul Informare și Relații Publice      
                    
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii