Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:59 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Ialomița Buletin informativ -21.04.2022

ro

21 Apr, 2022 13:46 589 Marime text
Nr.29 din 21 aprilie 2022  
                                                                                                         
 
BULETIN INFORMATIV
 
Pompierii ialomițeni au fost prezenți la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local.
În ultimele 24 de ore, misiunile acestora au vizat, în principal:
- 11 cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave;
- 1 incendiu;
În data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 21.00, un echipaj din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni, a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, produs în satul Căldărușanca, județul Buzău. Au ars aproximativ 3000 de metri pătrați de vegetație uscată. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.
 
- 4 accidente rutiere;
În data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 09.50, două echipaje din cadrul Stației de pompieri  Fetești, au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, la un accident rutier produs pe Autostrada A2, la kilometrul 146,  în care au fost implicate trei autoturisme și un autotren. În sprijinul salvatorilor a intervenit și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița – substația Fetești. Din evenimentul rutier a rezultat o victimă conștientă și neîncarcerată care a fost monitorizată de echipajele medicale la locul intervenției, ulterior fiind preluată și transportată de echipajul Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița, la Spitalul Municipal Fetești.
Pompierii au asigurat și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.
 
În data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 12:50, două echipaje din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni, au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, la un accident rutier produs în comuna Bărbulești, pe DN1D,  în care au fost implicate un autoturism și un autotren. În sprijinul salvatorilor a intervenit și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița – substația Urziceni.
Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, precum și sablarea carosabilului.
 
În data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 15:20, două echipaje din cadrul Stației de pompieri Fetești, au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, la un accident rutier produs în comuna Stelnica, pe DN 3 B,  în care au fost implicate două autoturisme. Din evenimentul rutier a rezultat o victimă conștientă și neîncarcerată care a fost monitorizată de echipajele medicale la locul intervenției, ulterior fiind preluată și transportată la Spitalul Municipal Fetești.
Pompierii au asigurat și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, precum și sablarea carosabilului.
 
În data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 18:50, un echipaj din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, la un accident rutier produs în comuna Ograda, pe DN2A, în care au fost implicate un autoturism și un autotren. În sprijinul salvatorilor a intervenit și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița. Din evenimentul rutier a rezultat o victimă conștientă și neîncarcerată care a fost monitorizată de echipajul medical la locul intervenției, ulterior fiind preluată și transportată la Spitalul Municipal Fetești.
Pompierii au asigurat și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, precum și sablarea carosabilului.
 
COMPARTIMENTUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii