Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:50 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Ialomița Buletin informativ - 17.12.2021

ro

17 Dec, 2021 15:31 827 Marime text
Nr.163 din 17 decembrie 2021  
 
 
BULETIN INFORMATIV
 
Accident rutier pe DN 2 A -un autotren încărcat cu cereale s-a răsturnat
 
În cursul acestei zile de 17 decembrie a.c., în jurul orei 10.15, pompierii militari din cadrul Detașamentului Slobozia au fost solicitați, prin apel 112, să intervină la un accident rutier, produs în urma derapajului  unui autotren ce a iesit după carosabil, în zona localității Bucu.
Forțele de intervenție ale I.S.U Ialomița s-au deplasat la locul intervenței cu o autospecială de stins incendii cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.
La sosirea salvatorilor, autotrenul încărcat cu aproximativ 25 tone de cereale era răsturnat pe partea dreaptă în afara carosabilului, existând scurgeri de lichide combustibile iar încărcătura de cereale era împrăștiată.
Soferului, o persoană de sex masculin de aproximativ 25 de ani, i-au fost acordate ingrijiri medicale de către membrii echipajului SMURD, acesta refuzând transportul la spital.
Pompierii au acționat pentru stoparea scurgerilor de combustibil, deconectarea bornelor acumulatorilor și îndepărtarea materialelor rezultate în urma accidentului de pe carosabil.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii