Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Ialomița Buletin informativ - 14.06.2022

ro

14 Jun, 2022 15:22 615 Marime text
    Nr.44 din 14  iunie 2022
 
 
BULETIN INFORMATIV
 
 
Pompierii ialomițeni au fost prezenți la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local.
În ultimele 24 de ore, misiunile acestora au vizat, în principal:
* 25 de cazuri de acordare a primului ajutor calificat SMURD și transportarea la spital a persoanelor cu probleme medicale;
* 1 misiune alte intervenții;
S-a intervenit pentru degajarea unei crengi rupte dintr-un copac, care punea în pericol circulația pietonilor, în municipiul Slobozia.
* 2 incendii de vegetație uscată;
     ^ În data de 13 iunie a.c., un echipaj de salvatori din cadrul Stației de pompieri Fetești a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea unui incendiu, produs în comuna Stelnica. A ars vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 1500 de metri pătrați. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind fumatul în locuri nepermise sau fără respectarea normelor.
 
     ^ În data de 13 iunie a.c., un echipaj de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea unui incendiu, produs în comuna Alexeni. A ars vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 400 de metri pătrați. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind fumatul în locuri nepermise sau fără respectarea normelor.
 
Foarte important! Inspectoratul pentru Situații de Urgență,, Barbu Catargiu” al județului Ialomița solicită cetățenilor anunțarea tuturor situațiilor care pot pune  în pericol viața, bunurile sau mediul înconjurător pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112!
                                       
                                               Compartimentul Informare și Relații Publice  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii