Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Harghita Intervențiile pompierilor harghiteni din ultimele 24 de ore

ro

27 Feb, 2024 15:30 404 Marime text
BULETIN  INFORMATIV
 
Intervențiile pompierilor harghiteni din ultimele 24 de ore
Suntem la datorie în fiecare zi pentru furnizarea răspunsului prompt la solicitările de sprijin!
În ultimele 24 de ore, pompierii militari au acționat cu promptitudine pentru gestionarea optimă a celor 13 situații de urgență, înregistrate la nivel județean.
În acest interval, cele mai multe intervenții au fost desfășurate de către echipajele SMURD, care au asistat medical 10 persoane aflate în dificultate.
Concomitent cu misiunile de prim ajutor, salvatorii au acționat și pentru stingerea celor 2 arderi necontrolate de vegatație uscată, în urma cărora a fost afectată o suprafață totală de aproximativ 1,4  ha de teren, în localitățile Gheorgheni și Feliceni, precum și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la meciul de fotbal Csikszereda – CFC Argeș Pitești, desfășurat pe stadionul din municipiul reședință de județ.
Aflați cum să reacționați în caz de nevoie și fiți pregătiți pentru a face față oricărei situații de urgență! Obțineți mai multe informații cu privire la modul de comportare accesând platforma națională de pregătire în situații de urgență, disponibilă la adresa https://fiipregatit.ro.
De asemenea, aplicația mobilă DSU poate fi descărcată gratuit din App Store sau Google Play și oferă informații extrem de utile pentru a fi mereu pregătit.
 
                          COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE       
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii