Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:10 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Harghita Avertizare a populației prin intermediul sistemului RO-ALERT privind prezența animalelor periculoase, în localitățile Vărșag și Tulgheș

ro

30 Oct, 2023 12:50 483 Marime text
BULETIN  INFORMATIV
 
Intervențiile pompierilor din ultimele 3 zile
În decursul acestui sfârșit de săptămână, la nivelul județului Harghita, pompierii au gestionat cu promptitudine 28 de situații de urgență. Din totalul intervențiilor, 22 de solicitări au fost pentru acordarea de prim ajutor calificat, în urma cărora echipajele SMURD au asistat medical 22 de persoane. 
 Concomitent cu aceste tipuri de misiuni, echipajele operative au intervenit cu promptitudine pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la un container de deșeuri menajere, în municipiul Toplița. De asemenea, eforturile echipajelor operative au fost concentrate și pe acțiunile destinate protecției comunităților locale, colegii noștri acționând pentru gestionarea celor 5 misiuni destinate protecției comunităților: trei misiuni de asigurare a măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, în urma producerii unor accidente rutiere, pe D.E. 578, pe raza localităților Izvoru Mureșului, Lăzarea și Mădăraș, o misiune de asistență/transport persoană supraponderală, în sprijinul unui echipaj SAJ, în municipiul Toplița, precum și pentru o misiune pentru deblocare a unei uși de apartament, în Odorheiu Secuiesc.
În perioada analizată, în județul nostru, au fost transmise 4 de mesaje de avertizare a populației prin intermediul sistemului RO-ALERT privind prezența animalelor periculoase, în localitățile Vărșag (2) și Tulgheș (2).
Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit de pe App Store și Google Play.
Respectați-ne recomandările, pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi!
În continuare, pompierii militari harghiteni rămân mobilizați, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.
 
 
 
COMPARTIMENTUL INFORMARE
ŞI RELAŢII PUBLICE          
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii