Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:28 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Harghita Intervențiile pompierilor din ultimele 24 de ore

ro

11 Apr, 2024 12:26 270 Marime text
BULETIN  INFORMATIV
 
Intervențiile pompierilor din ultimele 24 de ore
Suntem la datorie în fiecare zi pentru furnizarea răspunsului prompt la solicitările de sprijin!
În ultimele 24 de ore, pompierii militari au acționat cu promptitudine pentru gestionarea optimă a celor 12 situații de urgență, înregistrate la nivel județean.
În acest interval, cele mai multe intervenții au fost desfășurate de către echipajele SMURD, care au asistat medical 8 persoane aflate în dificultate.
Concomitent cu misiunile de prim ajutor, salvatorii au acționat și pentru stingerea unei arderi necontrolate de vegetație uscată, în urma căreia a fost afectată o suprafață totală de aproximativ 10  ha de teren, în comuna Ciucsângerogiu, sat Armășeni, precum și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, în urma producerii unui accident rutier, pe strada Sântimbru, din municipiul Odorheiu Secuiesc și o misiune de supraveghere la meciul de fotbal disputat între FKC Csikszereda – CS Mioveni, desfășurat pe stadionul din municipiul reședință de județ.
Siguranța dumneavoastră rămâne o prioritate pentru noi, astfel că și în perioada următoare pompierii salvatori harghiteni rămân la datorie pregătiți să intervină cu mijloacele tehnice din dotare, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.
De asemenea, și aplicația mobilă DSU oferă informații extrem de utile despre prevenirea sau modul de reacție în cazul producerii unor situații de urgență. Aceasta poate fi descărcată, gratuit, din App Store sau Google Play.
                         COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE        
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii