Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:21 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Harghita Intervențiile pompierilor în ultimele 24 de ore

ro

11 Aug, 2023 14:25 987 Marime text
Foto cu rol ilustrativ.
  • În cursul zilei de ieri, 10 august 2023, salvatorii din Harghita au gestionat 10 situații de urgență înregistrate la nivel județean. Dintre acestea, 9 au fost solicitări la care au intervenit echipajele SMURD, care au acordat asistență medicală de urgență pentru 9 persoane.
 
În cursul zilei de ieri, 10 august 2023, salvatorii din Harghita au gestionat 10 situații de urgență înregistrate la nivel județean. Dintre acestea, 9 au fost solicitări la care au intervenit echipajele SMURD, care au acordat asistență medicală de urgență pentru 9 persoane, transmite un comunicat din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Harghita.
 
Concomitent cu aceste tipuri de misiuni, pompierii au gestionat 1 misiune pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor, în urma unui accident rutier produs pe strada Luncani, în municipiul Toplița.
 
De asemenea, pentru protecția populației, au fost transmise 2 mesaje de avertizare prin intermediul sistemului RO-ALERT privind prezența animalelor periculoase (urs), în municipiul Miercurea Ciuc.
 

„În continuare, echipajele de salvatori harghiteni rămân la datorie pentru gestionarea cu eficiență a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.
 
Mai multe informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Măsuri de siguranță instaurate la bisericile din Harghita. Detalii de la autoritățile locale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii