Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Polițiștii au organizat, în localitățile Țăndărei și Slobozia acțiuni preventiv-reactive,

ro

07 Mar, 2024 15:46 368 Marime text
                                                        Nr. 12140 din 07 Martie 2024
 
 

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR ÎN LOCALITĂȚILE ȚĂNDĂREI ȘI ÎN MUNICIPIUL SLOBOZIA
 
 
 
La data 06 martie a.c., polițiștii ialomițeni au organizat, în localitățile Țăndărei și Slobozia acțiuni preventiv-reactive, cu efective mărite, având ca scop menținerea climatului de ordine și siguranță publică, prevenirea riscului de producere a accidentelor rutiere și creșterea vizibilităților forțelor de aplicare a legii.
 
În acest sens, s-a acționat în zonele în care se înregistrează aglomerări de persoane, pentru prevenirea și combaterea criminalității stradale, a faptelor cu violență, dar și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, fiind organizate 21 de filtre rutiere.
 
Pe parcursul derulării activităților, polițiștii au legitimat 168 de persoane, au  verificat 382 de autoturisme și au  efectuat testări cu aparatele etilotest și cu cele utilizate pentru depistarea substanțelor psihoactive din organism.
 
În acest context, au fost aplicate 164 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 39.705  lei, cele mai multe dintre acestea fiind aplicate pentru încălcarea prevederilor O.U.G.nr.195/2002, privind circulația pe drumurile publice.
 
În cadrul acțiunii au fost angrenați polițiști de la structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, arme, explozivi și substanțe periculoase, protecția animalelor, siguranță școlară și efectivele din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița.
Polițiștii ialomițeni vor asigura, în continuare, o prezență constantă în stradă și în zonele aglomerate,  în vederea menținerii unui climat de liniște și siguranță în comunitate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii