Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Buletin de presă - 17.01.2022

ro

17 Jan, 2022 14:49 835 Marime text
Nr. 53081 din 17 Ianuarie 2022
 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
            Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, constatate de polițiștii ialomițeni
           
Pe parcursul acestui weekend, polițiștii de la rutieră au organizat acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță în trafic, prevenirea producerii unor accidente de circulație, dar și pentru depistarea și sancționarea participanților la trafic care nu respectă regulile privind circulația pe drumurile publice.
 
Astfel, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza orașului Fierbinți Târg, polițiștii au oprit, pentru control, un autoturism condus de un șofer, de 33 de ani.
 
Întrucât existau suspiciuni că șoferul ar fi consumat alcool, acesta a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare de 1.22 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieșit că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
  •  
 
Un alt bărbat, de 72 de ani, din municipiul București a fost depistat în trafic, pe raza municipiului Urziceni, conducând un autoturism sub influența băuturilor alcoolice, cu valoarea indicată de aparatul etilotest de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
  •  
 
Pe raza comunei Bărbulești, un bărbat de 29 de ani a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar un bărbat de 42 de ani a fost identificat pe raza comunei Ograda, conducând un autovehicul având dreptul de a conduce suspendat.
 

 
În localitatea Țăndărei, polițiștii rutieri au identificat în trafic un autoturism radiat din circulație, condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani.
 
În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii