Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Știre de presă -Acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță în trafic

ro

07 Mar, 2022 15:02 841 Marime text
Nr. 54161 din 7 Martie 2022
 
 
INFRACȚIUNI CONTRA SIGURANȚEI CIRCULAȚIEI PE DRUMURILE PUBLICE, CONSTATATE DE POLIȚIȘTII IALOMȚENI
           
 
            Pe parcursul acestui weekend, polițiștii de la rutieră au organizat acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță în trafic, prevenirea producerii unor accidente de circulație, dar și pentru depistarea și sancționarea participanților la trafic care nu respectă regulile privind circulația pe drumurile publice.
 
Astfel, în zilele de sâmbătă și duminică au fost întocmite 8 dosare penale pe numele unor șoferi care au fost depistați pe șoselele din Ialomița, conducând autoturisme aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
 
Aparatele Drager ale polițiștilor rutieri au înregistrat valori cuprinse între 0,48 și 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul a 6 ialomițeni precum și a unui cetățean turc și unul bulgar, cu vârste cuprinse între 20 și 54 de ani.
 
De asemenea, în ulltimele 48 de ore au fost întocmite 4 dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a deține permis de conducere.
 
Este cazul a doi minori de 16 și 17 ani, din comunele Borănești și Bărbulești, precum și doi bărbați, de 21 și 50 de ani, care au fost depistați în flagrant delict la volanul unor autoturisme, fără a deține permise de conducere.
 
Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Ialomița şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti vor continua acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere de pe drumurile din judeţul Ialomița, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii