Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:49 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Comunicat de presă - 22.09.2021

ro

23 Sep, 2021 16:07 935 Marime text
Nr. 110508 din 23 Septembrie 2021
 
 
COMUNICAT DE PRESĂ
 
ALEGE SIGURANȚA LOCUINȚEI TALE!”
 
În perioada 23 – 27 septembrie a.c., polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și Poliția Municipiului Slobozai lansează o nouă campanie de prevenire a furturilor din locuinţe, intitulată ,,ALEGE SIGURANȚA LOCUINȚEI TALE”!
 
Scopul acestei campanii îl reprezintă informarea populaţiei cu privire la modalităţile de prevenire a furturilor din locuinţă, prin transmiterea mesajelor cu caracter preventiv, distribuirea către beneficiari a unor materiale care conţin recomandări destinate autoprotecţiei și organizarea de acţiuni pentru grupurile ţintă.
 
Activitățile se vor derula în municipiul Slobozia, prin organizarea unor acțiuni în locuri publice, în cadrul cărora polițiștii se vor întâlni cu cetățenii în vederea transmiterii de informații destinate prevenirii spargerilor de locuințe.
 
Protejează-ți locuința!!!
  • Nu deschideţi niciodată uşa înainte de a vă uita pe vizor şi instruiţi-vă copiii în acest sens! De asemenea, un lanţ pentru siguranţă este binevenit când aveţi musafiri nep oftiţi!
 
  • Încuiaţi uşa chiar dacă sunteţi acasă!
 
  • În cazul în care la uşa Dvs. se prezintă persoane care vând, cumpără diferite produse evitaţi-le! În niciun caz nu le permiteţi accesul în locuinţă!
 
  • Nu păstraţi în casă sume importante de bani şi nu faceţi publice valorile pe care le deţineţi!
 
  • Folosiţi eficient interfonul!
 
  • Dacă aţi pierdut o cheie sau faceţi schimb de locuinţă, nu uitaţi să vă înlocuiţi de îndată încuietoarea!
 
  • Nu ezitaţi să întrebaţi persoanele străine pe care le întâlniţi în bloc pe cine caută! Acest lucru, deseori descurajează posibilii infractori! Mai mult, când persoane străine de imobil sunt observate că ies din scările blocului cu bagaje, anunţaţi urgent Poliţia! Reţineţi cât mai multe semnalmente ale acelor persoane şi dacă este cazul: marca, culoarea şi numărul autoturismului folosit de acesta!
 
 
NU PROTEJAŢI INFRACTORII PRIN TĂCERE ŞI INDIFERENŢĂ!!!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii