Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Comunicat de presă - 25.11.2022

ro

25 Nov, 2022 13:53 786 Marime text
                                                        Nr. 54358 din 25 Noiembrie 2022
 
 
ACTIVITĂȚI PREVENTIVE DESFĂȘURATE DE POLIȚIȘTI ÎN MEDIUL ȘCOLAR
 
Polițiștii din Feteşti au continuat activitățile preventive şi s-au întâlnit cu elevii și cadrele didactice, în cadrul campaniilor pentru prevenirea furturilor din locuinţe şi a faptelor de violenţă (bullying) în unităţile de învăţământ preuniversitar.
În zilele de 23 şi 24 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Feteşti au acționat pentru creșterea siguranței elevilor și a cadrelor didactice în spațiile școlare și adiacente acestora, precum și pentru prevenirea/depistarea faptelor ce constituie contravenții.
Polițiștii au desfășurat activități în cadrul campaniei de prevenire a furturilor din locuințe “#sigurACASĂ” şi a celei pentru prevenirea faptelor de violenţă (bullying) în unităţile de învăţământ preuniversitar “Ia atitudine, spune stop violenței!” cu elevii unităţilor şcolare din municipiul Feteşti, în care s-au prezentat aspecte privind prevenirea şi diminuarea cazurilor de violenţă în rândul copiilor, consilierea acestora cât și a familiilor lor şi promovarea comportamentelor nonviolente.
De asemenea, polițiștii au discutat cu elevii despre evenimentele în care au fost implicați minori, cauze generatoare ale fenomenului violenței în încinta și în zona adiacentă unității de învățământ şi au fost informaţi şi cu privire la prevederile legislative în materia traficului şi consumului de droguri.
Pe parcursul derulării activităţilor, poliţiştii au prezentat copiilor modalităţile de prevenire a furturilor din locuinţe, inclusiv printr-un compartament responsabil în mediul online.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii