Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:46 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ GALAȚI Depistat la volan sub influența alcoolului

ro

24 Aug, 2023 13:06 456 Marime text
Nr. 3044345 din 24 august 2023
 
DEPISTAȚI LA VOLAN SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI SAU FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE
 
         La data de 23 august 2023, în jurul orei 20:10, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rădești au depistat în traficul rutier, un bărbat, de 48 de ani, care conducea un autoturism pe DJ 251, în interiorul satului Nicopole, comuna Drăgușeni, județul Galați, sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
          La testarea alcoolscop, aparatul Drager a indicat valoarea de 1,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
         Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
***
         Pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere va fi cercetat și un tânăr, cu vârsta de 19 ani, din municipiul Tecuci, după ce a fost depistat de polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică Tecuci, la data de 23 august 2023, în jurul orei 22:15, în timp ce conducea un autoturism pe strada Costache Conachi, din orașul de domiciliu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.              
***
        
 
EVENIMENT RUTIER
 
         La data de 23 august 2023, în jurul orei 20:20, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost rănită.
         Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, s-a stabilit că un bărbat, cu vârsta de 74 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară pe artera rutieră mai sus menționată, a surprins și accidentat o adolescentă, cu vârsta de 14 ani, care traversa regulamentar pe marcajul pietonal.
         A rezultat rănirea ușoară minorei, care a fost preluată și transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate.
          La testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ în ambele cazuri, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.
 
***   
        
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii