Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:30 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe

ro

08 Nov, 2023 14:21 487 Marime text
Nr. 3044399 din 8 noiembrie 2023
 
 
DEPISTAT LA VOLAN FĂRĂ SUB INFLUENȚA
 BĂUTURILOR ALCOOLICE 
 
                   La data de 7 noiembrie 2023, în jurul orei 07.27, un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier Galați a depistat în traficul rutier, un bărbat cu vârsta de 55 de ani, din comuna Braniștea, județul Galați care conducea un autoturism pe DJ 251 L, în interiorul localității de domiciliu sub influența alcoolului.
        
         În urma testării cu aparatul etilotest a fost indicată valoarea de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
        
         Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
***
 
EVENIMENT RUTIER
 
         La data de 7 noiembrie 2023, la sediul Poliției Orașului Berești s-a prezentat o femeie, cu vârsta de 42 de ani, domiciliată în orașul Berești, care a sesizat faptul că în ziua de 03.11.2023, în jurul orei 18.00, în timp ce se deplasa pe strada Primăverii din localitatea de domiciliu ar fi fost victima unui eveniment rutier.
 
         Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Berești s-a stabilit că un adolescent, cu vârsta de 16 ani, din Berești, în timp ce conducea o trotinetă electrică pe strada Primăverii, din orașul de domiciliu, având direcția de deplasare dinspre strada Horincei către strada Stadionului, când a ajuns în dreptul unei biserici, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare, ar fi pierdut controlul direcției și a acroșat-o pe femeia, de 42 de ani, care se deplasa pe partea dreaptă a sensului său de mers.
 
         În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea femeii, care a acuzat dureri la mâna dreaptă și la spate, însă s-a deplasat la domiciliul său fără a solicita intervenția vreunui echipaj medical de la ambulanță și fără a anunța, la acel moment poliția. De asemenea, adolescentul a părăsit locul producerii accidentului.
 
         Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă, respectiv pentru părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.
 
***   
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii