Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:38 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați La volan sub influența alcoolului

ro

13 Dec, 2023 14:01 401 Marime text
Nr. 3044365 din 13 decembrie 2023
 
 
 
DEPISTAT LA VOLAN SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI
 
 
         Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, după ce au depistat în data de 13 decembrie 2023, în jurul orei 01:05, un bărbat, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal 83 din satul Gara Berheci, comuna Gohor, județul Galați, sub influența băuturilor alcoolice.
         Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, indicând valoarea de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, acesta a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cantității de alcool din sânge.
 
 
***
 
                                         EVENIMENTE RUTIERE
 
 
         În cursul zilei de 12 decembrie 2023, în jurul orei 17:20, pe raza localității Munteni din județul Galați, a avut loc un accident rutier în urma căruia o persoană de sex masculin a fost rănită.
         Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați s-a stabilit că o femeie, în timp ce conducea un autoturism pe DE 581, având direcția de deplasare dinspre municipiul Bârlad către Tecuci, ar fi acroșat și accidentat ușor un bărbat care se deplasa pe bicicletă, dinspre municipiul Tecuci către Bârlad, și care ar fi virat brusc.
  La testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ în cazul conducătoarei auto, iar în cazul biciclistului, valoarea indicată a fost de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, acestora le-au fost recoltate și probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.    
  În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.
 
                                                        ***
 
  În aceeași dată, polițiștii Biroului Rutier Galați au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă întrucât au fost sesizați cu privire la faptul că, în jurul orei 20:06, pe strada Barboși din municipiul Galați, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane.
         În fapt, un bărbat care conducea un autoturism pe artera rutieră menționată, având direcția de deplasare dinspre strada Prelungirea Brăilei, când a ajuns în intersecția cu strada Oltului, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism ce avea direcția de deplasare dinspre strada Vrancei către strada Oltului.
         Conducătorul celui de-al doilea autovehicul a fost transportat la spital de către echipajul medical venit la fața locului.
  Rezultatele testării alcoolscop au fost negative în cazul ambilor conducători auto.
  În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.
 
***
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii