Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:06 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ GALAȚI Depistat la volan sub influența alcoolului

ro

21 Jun, 2023 13:24 582 Marime text
Nr. 3044304 din 21 iunie 2023
 
                                
DEPISTAT LA VOLAN SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI
        
         La data de 20 iunie 2023, în jurul orei 08:10, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Galați a oprit în trafic, pe șoseaua Smârdan, din municipiul Galați, un autoturism al cărui conducător auto, un bărbat cu vârsta de 70 de ani, consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.
         La testarea alcoolscop, valoarea indicată a fost de 0,56 de mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că bărbatul depistat a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
         A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
          
***   
 
MANDATE DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU ÎNCHISOAREA
 
         La data de 20 iunie 2023, în jurul orei 08:00, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci, ca urmare a verificărilor și investigațiile efectuate, au depistat și reținut pe raza satului Tălpigi, comuna Ghidigeni, din județul Galați, un bărbat cu vârsta de 29 de ani, față de care Tribunalul Galați a emis la data de 16.06.2023 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Acesta a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de trafic de minori.
         Cel în cauză a fost condus la Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați, în vederea executării pedepsei.
 
***   
 
         În cursul aceleași zile, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Galați, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu pe strada Costache Conachi, din municipiul Galați, au depistat și reținut un tânăr cu vârsta de 21 de ani, față de care Judecătoria Galați a emis o sentință la data de 13.12.2022, rămasă definitivă la data de 15.06.2023 prin Decizia Curții de Apel Galați, prin care a fost condamnat la 1 an și 8 luni de închisoare cu executare pentru comiterea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.
         Cel în cauză a fost condus la Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați, în vederea executării pedepsei.
 
***   
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii