Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Cercetat pentru infracțiuni la regimul rutier

ro

27 Mar, 2024 15:41 397 Marime text

                                                                                                   Nr.  108 din 27 martie 2024

 

BULETIN DE PRESĂ
 
Cercetat pentru infracțiuni la regimul rutier, reținut de polițiștii Serviciului Rutier, după ce a fost depistat în trafic
 
La data de 26 martie a.c., în jurul orei 15.20, polițiștii Serviciului Rutier aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit pentru verificări, pe Drumul Cetății din Bistrița, un autoturism care circula pe direcția de mers Bistrița-Beclean.
 
La volan a fost identificat un bărbat de 39 de ani din Bistriţa, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta figurează ca având permisul reținut la momentul depistări. Conducătorul auto a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.
 
Totodată, în cadrul primelor verificări efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul în cauză este cercetat în alte 2 dosare penale la regimul rutier, astfel că, împotriva lui, polițiștii au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore.
 
În prezent, acesta se află în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 27 martie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.
 
Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Rutier, pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
          Concurs pentru ocuparea funcției de conductor câini
 
Vă reamintim faptul că până la data de 7 aprilie 2024, se pot depune cererile de înscriere la concursul organizat de Inspectoratul General al Poliţiei Române pentru ocuparea postului vacant de agent II (și conductor câini) la Poliția Municipiului Bistrița - Compartimentul Conductori Câini.
 
Detaliile complete sunt accesibile la următorul link: https://shorturl.at/arwM4
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii