Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:20 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Nereguli la regimul rutier, constatate în flagrant delict, de polițiștii Biroului de Ordine Publică

ro

16 Apr, 2024 13:50 243 Marime text

Nr.128 din 16 aprilie 2024

 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
             Nereguli la regimul rutier, constatate în flagrant delict, de polițiștii Biroului de Ordine Publică                                                 
 
La data de 15 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au oprit pentru verificări un scuter cu care se deplasa un bărbat de 57 de ani din Bistrița.
 
Vehiculul a fost oprit pe o stradă din Bistrița, iar în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.
 
Totodată, la fața locului, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest de către un echipaj al Biroului Rutier, iar rezultatul a fost 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea determinării alcoolemiei.
 
Cercetările în acest caz sunt continuate de către Poliția Municipiului Bistrița, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducere sub influența băuturilor alcoolice.
 
         
                 Acțiuni preventive, pe raza Secției 3 Poliție Rurală Lechința
 
La data de 15 aprilie a.c., între orele 16.00-18.00, polițiști din cadrul Secției nr 3 Poliție Rurală Lechința au desfăşurat o acţiune, în sistem integrat, pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor săvârșite cu violență, a consumului de droguri și la regimul rutier.
 
Astfel, pe raza de competentă a Secției 3 Poliție Rurală Lechința, au fost organizate 2 filtre în care au fost oprite pentru verificări 21 de autovehicule și legitimate 28 de persoane. Totodată, au fost efectuate testări cu aparatele din dotare.
 
Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale în cuantum de 1.980 de lei, toate conform OUG 195/2002.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii