Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:29 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere

ro

17 Apr, 2024 13:58 261 Marime text

                                                                                                               Nr.129 din 17 aprilie 2024

 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
Dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, întocmit de polițiștii de la Secția 3  
 
În dimineața de 16 aprilie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 172E din localitatea Lechința, i-au fost provocate distrugeri la parbriz de către un tractor agricol.
 
În urma primelor verificări efectuate a fost identificat utilajul în cauză, condus de un bărbat de 58 de ani din Sâniacob care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost transportat la spital, unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea determinării alcoolemiei.
 
Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
 
                 Tânăr depistat de polițiști la volanul unui autoturism, deși nu deține permis
 
La data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 00.10, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi au depistat și oprit în trafic un autoturism care circula pe Drumul Național  7D, prin Sângeorz-Băi.
 
La volan a fost identificat un tânăr de 19 ani din oraș care nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule. Tânărul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
 
În urma celor constatate a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate polițiștii din Sângeorz-Băi, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii