Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Acțiuni în sistem integrat, desfășurate pe raza secțiilor rurale și polițiilor orășenești

ro

11 Jul, 2023 12:01 437 Marime text

Nr. 148 din 11 iulie 2023

ȘTIRE DE PRESĂ
 
         
           Acțiuni în sistem integrat, desfășurate pe raza secțiilor rurale și polițiilor orășenești
 
Polițiștii din Bistrița-Năsăud au continuat să acționeze în sistem integrat, în scopul creșterii gradului de siguranță a traficului rutier, prevenirii accidentelor rutiere și menținerii unui climat de ordine și siguranță publică.
 
La acțiuni au participat polițiști de la structurile de Rutieră și Ordine Publică, pe raza întregului județ. Pe linie rutieră, polițiștii au continuat să acționeze pentru prevenirea accidentelor rutiere și conștientizarea participanților la trafic cu privire la riscurile la care se expun atunci când nu respectă regulile de circulație.
 
În cadrul activităților, peste 170 de persoane au fost legitimate și aproape 150 de vehicule au fost oprite pentru control de către polițiști, fiind efectuate 50 de testări cu aparatul etilotest. Pentru abaterile rutiere constatate au fost aplicate peste 80 de sancțiuni contravenționale în cuantum de 8345 de lei și au fost reținute în vederea suspendării un permis de conducere și 5 certificate de înmatriculare.
 
Tot în cadrul acțiunii, pe Drumul Național 15A, în Sărățel, polițiștii Secție 4 Poliție Rurală Beclean au oprit pentru verificări un autoturism înmatriculat în Franța. La volan a fost identificat un tânăr, de 25 de ani, Cristești, județul Mureș, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. A fost testat alcoltest, rezultatul fiind negativ.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă de către polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Beclean, cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii