Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Acţiuni pentru un sfârșit de săptămână în siguranță în județ

ro

10 Jul, 2023 14:33 481 Marime text

Nr. 146 din 10 iunie 2023

 

ACȚIUNI CU EFECTIVE MĂRITE, PENTRU UN SFÂRȘIT DE SĂPTĂMÂNĂ ÎN SIGURANȚĂ
 
          Pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și preîntâmpinarea unor evenimente nedorite, în acest sfârșit de săptămână au fost desfășurate acțiuni în sistem integrat, la care au participat polițiști de la mai multe structuri operative.
 
În intervalul 7-9 iulie a.c., pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică pe raza județului, dar și pentru prevenirea unor evenimente nedorite și accidentelor rutiere, polițiștii de la ordine publică și rutieră au acționat în tot județul cu efective mărite. Totodată, la acțiunile desfășurate au participat și polițiști de la investigații criminale, economic, acțiuni speciale, dar și jandarmi și polițiști locali.
 
Pe toată perioada weekendului polițiștii Serviciului Rutier și de la celelalte structuri rutiere au acționat, pe raza întregului județ, pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.
 
Totodată, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița și din cadrul polițiilor orășenești au acționat pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, în zona unor localuri publice, fiind verificate discoteci și cluburi.
 
Astfel, au fost legitimate peste 760 de persoane și controlate în trafic aproape 550 de vehicule. Au fost efectuate peste 200 de testări etilotest și drugtest, iar pentru neregulile constatate, au fost aplicate peste 380 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de peste 113.500 de lei. Totodată au fost reținute 31 de permise de conducere și 6 certificate de înmatriculare. Pentru nereguli constatate la operatorii economici verificați au fost aplicate sancțiuni de peste 11.000 de lei.
 
În cadrul acțiunilor desfășurate în acest sfârșit de săptămână, polițiștii au constatat, în flagrant delict, infracțiuni pentru care s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosare penale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii