Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:56 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU „Dobrogea" in finala concursurilor serviciilor profesioniste pentru situații de urgența (galerie foto)

ro

11 Aug, 2010 22:24 1138 Marime text
proba_stafeta.jpgLotul sportiv al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea" al judeţului Constanţa s-a calificat pentru faza naţională a Concursurilor serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă, competiţie ce se va desfăşura în judeţul Argeş, în perioada 07-10 septembrie 2010.

La această etapă a concursurilor participă loturile a 12 inspectorate, din totalul celor 42 (41 inspetorate judeţene plus ISU al municipiului Bucureşti) care au obţinut timpii cei mai buni la probele din concurs susţinute la faza zonă. Calificarea lotului ISU „Dobrogea" a fost obţinută după competiţia de la Tulcea, în perioada 08-10 august 2010, unde au concurat alături de loturile inspectoratelor judeţelor Călăraşi, Ialomiţa şi Tulcea, şi au obţinut rezultate ce i-au clasat în topul primelor 12 judeţe din ţară.

Cele patru probe din concurs sunt:

- Scara de fereastră;

- Pista cu obstacole pe 100 metri;

- Ştafeta 4 x 100;

- Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă.

Lotul ISU „Dobrogea" este format din 12 membri: un conducător de lot - col. Viorel Costache, un antrenor - plt. Gabriel Tulea (fost vicecampion balcanic la probele scara de fereastră şi pista cu obstacole pe 100 metri) şi 10 concurenţi: Ion Chiriac, Dumitru Andrei, Daniel Geacă, Daniel Şendroiu, Marian Dobre de la Detaşamentul Constanţa-Palas, Udilă Budeanu şi Cosmin Viorel Maioru de la Staţia Mangalia, Marian Vasilescu de la Detaşamentul de Pompieri Port, Dragoş Corcodel de la Detaşamentul de Pompieri Medgidia şi Cristian Năstase de la Garda de intrevenţie Chirnogeni.

În perioada următoare, până la competiţia finală, lotul ISU „Dobrogea" va susţine zilnic antrenamente în cadrul Staţiei de Pompieri Mangalia, unde există baza sportivă.

Purtător de cuvânt,

Paula Anghel

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii