Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetati de politisti in stare de arest preventiv sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala, loviri sau alte violente, ultraj contra bunelor moravuri si distrugere

ro

17 Apr, 2010 20:46 1057 Marime text
În urma cercetărilor efectuate în cazul altercaţiei din data de 28.03.2010, în incinta unui bar din Năvodari, între mai multe persoane, la data de 16.04.2010, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Constanţa au depistat pe F. CRISTIAN, S.P. NICOLAE şi pe S.P. MIRCEA, suspecţi de comiterea agresiunii faţă de T. ALEXANDRU, de 22 de ani şi S. IONUŢ, de 23 de ani, ambii din Năvodari.

La domiciliile acestora s-au efectuat percheziţii, fiind identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe arme albe, respectiv cuţite, săbii, bâte, bastoane de cauciuc.

În data de 16.04.2010, suspecţii au fost prezentaţi cu propunere de arestare preventivă Judecătoriei Constanţa care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală, loviri sau alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi distrugere.
Cei în cauză au fost introduşi în Arestul I.P.J. Constanţa.

În prezent poliţiştii efectuează cercetări în vederea depistării şi a altor persoane implicate în incidentul de la acea dată.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii