Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:15 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa - Ministerul Administratiei si Internelor

ro

01 Aug, 2010 22:15 1020 Marime text
În ultimele 24 de ore poliţiştii constănţeni au desfăşurat activităţi de prevenire, constatare, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate.

În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza judeţului, au fost sesizate la poliţie 21evenimente, din care 8 venimente împotriva avutului privat, 3 evenimente a regimul circulaţiei rutiere şi 10 evenimente de altă natură.

Surprinşi la furat de motorină

În ziua de 31 iulie a.c., un echipaj de siguranţă publică al Poliţiei Năvodari a prins în flagrant pe H. Răzvan - Costel, de 20 de ani, pe R. Lucian - Antonio, de 24 de ani şi pe P. George - Emilian, de 18 ani, care au fost surprinşi în timp ce sustrăgeau motorină din rezervoarele a două microbuze parcate pe strada Frunzelor şi respectiv strada Egretei din Năvodari.

Prejudiciul, în valoare de 2000 de lei, a fost recuperat în totalitate.

Persoanele în cauză sunt cercetate în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

În ziua de 31.07.2010, în jurul orei 10:20, poliţiştii Biroului Rutier Municipal Constanţa au oprit şi scos din trafic pe b-dul 1 Dec. 1918, un autoturism condus de C. Florin Graţian, de 21 ani, din Albesti, jud. Constanţa, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal.

În data de 31.07.2010, în jurul orei 08:00, M. Dumitru, în vârstă de 37 ani , din Medgidia, judeţul Constanţa, a condus un autoturism şi nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi, intrând în coliziune cu un alt autoturism, marca Dacia, condus de C. Alexandru-Ştefan, în vârstă de 21 ani, din Medgidia. În urma tamponării cele două autovehicule au fost avariate în mică proporţie.

Fiind testaţi cu aparatul etilotest, marca Drager, pentru C. Alexandru-Ştefan, aparatul a indicat valoarea 0, iar pentru M. Dumitru a indicat o valoare de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările vor fi continuate de către poliţiştii Biroului Rutier Medgidia.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii