Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:31 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat cercetat pentru tentativă la infracţiunea de omor

ro

25 Aug, 2010 22:25 983 Marime text
În data de 24.08.2010, ora 23.15, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi prin Serviciul Unic de Urgenţă 112 cu privire la faptul că pe strada Meşterul Manole, vis-a-vis de Şcoala Generală nr.17, a avut loc o altercaţie în care au fost implicate mai multe persoane.

În timpul altercaţiei, L. George de 28 de ani, din Constanţa, a fost lovit cu un obiect contondent, în zona capului, fapt ce a necesitat transportarea la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a rămas internat.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii Secţiei 5 cu sprijinul ofiţerilor din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, s-a stabilit faptul că suspect de comiterea agresiunii asupra persoanei vătămate este B. Petrică, de 44 de ani, din Constanţa.

Imediat după producerea evenimentului suspectul a fost căutat la domiciliu, dar nu a fost găsit, acesta ulterior fiind depistat pe raza municipiului Medgidia.

 

Cercetările sunt continuate de către procurorii Parchetului de pe lângâ Tribunalul Constanţa pentru tentativă la infracţiunea de omor, urmând ca faţă de persoana în cauză să se dispună măsurile legale.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii