Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:49 19 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Seturi de mobilier TV Plasma din lemn masiv pentru sufragerie

ro

12 Feb, 2016 00:00 6437 Marime text
Continuam prezentarea seturilor de mobilier din gama TV Plasma Mobila Simex, realizate din esente de lemn masiv atent lucrate, care vin in intampinarea celor mai ingenioase solutii de amenajare pentru sufrageria dumneavoastra, adaptand aspectul solid si impunator al lemnului natural tendintelor de functionalitate si confort din prezent.

Setul de mobilier Plasma Contessa

Setul de Plasma TV Contessa  este realizat din esente de lemn masiv si este incadrata ornamental cu sculptura executata manual si intarsii cu motive florale de inalta calitate, care confera un plus de excelenta locuintei dumneavoastra..

Puteti opta pentru Plasma Contessa atat pentru a o imbina estetic cu restul mobilierului din locuinta dumneavoastra, cat si ca o completare la sufrageria Contessa, cu care prezinta similaritati la nivel de design si finisaj. Va asiguram transportul si montajul gratuit al mobilei in toata tara. Pentru mai multe detalii despre Plasma Contessa, va invitam sa vizitati site-ul nostru !

  • Plasma Contessa
 
Setul de mobilier Plasma Royal
Prin liniile si formele armonioase ale corpurilor de mobilier realizate din lemn masiv, setul de TV Plasma Royal personalizeaza  sufrageria in care este amplasata adaptand  conventiile estetice specifice stilului clasic tendintelor  actuale de functionalitate, eleganta si confort, ceea ce aduce, astfel, un plus de eleganta si unicitate in casa dumneavoastra.

Va invitam sa vizualizati pe site-ul nostru imaginile pieselor de mobilier din garnitura Plasma TV Royal, dimensiunile si preturile acestora.

 
  • Plasma Royal
Setul de mobilier Plasma Venetia
 Plasma Venetia se distinge prin design-ul sompuos, realizat din esente de lemn masiv si sculptura executata manual, constituind o veritabila marturie a pasiunii si respectului nostru pentru mobila de arta.
Setul de Plasma TV Venetia face parte din colectia omonima – Colectia Venetia, care cuprinde dormitor, sufragerie si plasma tv. Va invitam sa descoperiti Plasma TV Venetia consultand site-ul nostru !
  • Plasma Venetia, Finisaj Alb-Auriu
Setul de mobilier Plasma Flora
Mobila alba surprinde o ambianta plina de bun gust si rafinament si se preteaza atat pentru incaperile de mari dimensiuni, cat mai ales pentru cele de dimensiuni reduse, deoarece amplifica senzatia de spatiu si luminozitate. 

Setul de Plasma TV Flora este atent pusa in valoare prin detaliile unicat, atent sculptate manual de mesterii din fabricile Simex din Ardeal, precum si prin finisajele inalt calitative, realizate din esente de lemn masiv. Asiguram transportul si montajul mobilei gratuit pe intreg teritoriul tarii. Vizitati site-ul nostru pentru mai multe informatii despre Setul de TV Plasma Flora !
  • Plasma Flora
Setul de mobilier Plasma Rafael
Plasma Rafael constituie o alegere inspirata pentru sufrageria  dumneavoastra daca va doriti un mobilier cat mai simplu si acurat, si care este armonios pus in valoare prin prelucrarea tehnica de prima clasa si design-ul in linii cat mai fine si naturale.

Setul de Plasma TV Rafael este realizat din esente de lemn masiv, iar transportul si montajul sunt incluse in pretul produsului. Va invitam sa vizitati site-ul nostru pentru informatii suplimentare despre piesele de mobilier, preturi si dimensiuni.
  • Plasma Rafael
Va invitam sa consultati site-ul: www.mobilasimex.ro pentru a descoperi toate colectiile si promotiile Mobila Simex!
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii