Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:57 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Mobilă Simex vă invită să descoperiți Noile Colecții de Mobilier 2016!

ro

02 Nov, 2016 00:00 11726 Marime text
Mobilă Simex vă invită să descoperiți noile colecții de mobilier lansate în 2016, care corespund celor mai exigente gusturi și pretenții din partea clienților noștri. Toate colecțiile Mobilă Simex sunt realizate din esențe nobile de lemn masiv, în fabricile proprii de mobilă din Ardeal, având, astfel, marele avantaj de a se impune pe piață prin prețurile de producător și calitatea consacrată a produselor Simex, care ne-a diferențiat în cele peste două decenii de activitate.
 
Raportul excelent calitate-preț, eleganța desăvârșită a pieselor de mobilier, precum și seriozitatea și profesionalismul companiei în satisfacerea așteptărilor clienților constituie valorile noastre de brand, prin care ne-am câștigat un flux în permanentă creștere de clienți fideli, care ne recomandă, de fiecare dată, mai departe, prietenilor și cunoscuților.

Plasma Regina

Opulența se alătură eleganței absolute și bunului-gust în designul de mare virtuozitate tehnică și estetică al Plasmei Regina, inspirând, astfel, un rafinament demn de o locuință de 5 stele.
 
Compartimentarea bine structurată a celor două Cristaliere cu ușa stânga/dreapta, precum și a Bufetului Plasmă cu Ramă TV, și îmbinarea ornamentelor estetice sculptate și pictate manual de către artiștii în arta lemnului din fabricile de mobilă Simex din Ardeal conferă un stil unic și plin de personalitate Colecției Regina.
 
Setul de TV Plasmă Regina este realizat din esențe nobile de lemn masiv și se poate efectua atât pe finisaj Standard, cât și pe finisaj Alb-Auriu, iar transportul și montajul sunt oferite gratuit, pe întreg teritoriul țării.

Va invităm să descoperiți Plasma Regina, consultând site-ul nostru

  • Plasma Regina - Finisaj Alb-Auriu
  • Plasma Regina - Finisaj Standard
Plasma Cleopatra Lux
Prin designul somptuos, executat din lemn masiv și integral ornamentat cu sculptură executată manual, Plasma Cleopatra Lux solidifică și duce mai departe pasiunea și tradiția meșterilor din fabricile de mobilă Simex din Ardeal în producerea mobilei stil la cele mai înalte standarde.
 
Intarsia fină aplicată pe corpurile de mobilier din componența Plasmei Cleopatra Lux completează designul prețios, aducând, de asemenea, un plus de valoare lemnului lucrat din esențe de cea mai bună calitate.

Va invităm să descoperiți Plasma Cleopatra Lux consultând site-ul nostru

  • Plasma Cleopatra Lux
Dormitorul Yana
Dormitorul Yana pune în valoare cele mai somptuoase și inovative linii și finisaje din esențe de lemn masiv, executate într-un mod extrem de atent și precis în fabricile de mobilă Simex din Ardeal, dând, astfel, notă de stil celor mai rafinate interioare în care este amplasat.
Dormitorul Yana este realizat din esențe nobile de lemn masiv, pe care le-a valorificat prin linia de design modernă, ceea ce aduce, astfel, un suflu extrem de tineresc, elegant și dinamic încăperii amenajate.
 
Transportul și montajul sunt incluse în prețurile produselor, pe întreg teritoriul țării! Pentru mai multe detalii, va invităm să consultați site-ul nostru.

  • Dormitor Yana
Dormitorul Rustik
Păstrând impregnate profund în fibra lemnului tradiția și calitatea recunoscută a mobilierului Simex, Dormitorul Rustik reunește standardele înalte estetice și de execuție ale mobilierului de artă consacrat al brandului Simex în rândul iubitorilor mobilei clasice și tendințele de confort, design și funcționalitate din prezent, creând astfel un ambient ce inspiră mult bun-gust și rafinament.
 
Dormitorul Rustik este realizat în linie rustic-modernă, din esențe prețioase de lemn masiv, iar transportul și montajul - din partea Simex! Pentru mai multe detalii, va invităm să consultați site-ul nostru. 
  • Dormitor Rustik
Camera Tineret Paris
Camera Tineret Paris se remarcă printr-un design deosebit de îngrijit, în linii drepte și simple, ce se vor adapta perfect așteptărilor dumneavoastră.
Colecția Paris este realizată din lemn masiv și păstrează întocmai linia estetică a brandului Simex, îmbinând armonios decorul unui interior de dormitor cu cel al unui interior de cameră de lucru, prin alăturarea unor piese de mobilier precum pat, noptiere și dulap, cu birou, scaun și etajeră.

Mai multe informații despre produsele din Colecția Paris, prețuri și dimensiuni


  • Camera Tineret Paris
Bucătărie Mobilă Simex
Bucătăriile Mobilă Simex surprind prin caracteristicile funcționale înalt calitative, transpuse într-o remarcabilă diversitate estetică, și compun, astfel, veritabile concepte de interior, ce se adaptează oricărui stil de ambientare.
Gradul ridicat de rezistență la uzură, datorat lacurilor speciale cu care este tratat lemnul de către specialiștii Simex, precum și sistemele inovatoare de compartimentare și încorporare a aparaturii electrocasnice conlucrează cu elementele de design, executate cu mare precizie din finisaje prețioase de lemn masiv, pentru a crea un tot unitar de reală valoare.
Va invităm să descoperiți portofoliul de bucătării Mobilă Simex - care se execută la comandă, pe dimensiunile solicitate de client, accesând site-ul nostru MobilaSimex.ro, în secțiunea mobilier de bucătărie! 

  • Bucătărie Mobilă Simex
Bucătărie Cora
Bucătăria Cora este fabricată din esențe de foarte bună calitate de lemn masiv și se execută numai la comandă. Designerii și proiectanții Mobilă Simex se pot deplasa la domiciliul clientului pentru măsurători și pentru a întocmi schița finală.
 
Va precizăm însă că în prețul bucătăriei sunt incluse feroneria (balamale, sistem culisare sertare - Hettich, mânere mobilier, picurător vase, coș Jolly), blatul termorezistent și TVA-ul, dar nu este inclusă și aparatura electrocasnică.

De asemenea, va menționăm că asigurăm transportul și montajul gratuit în toată țară, indiferent de valoarea comenzii.

Pentru mai multe informații, va rugăm să vizitați secțiunea de mobilier de bucătărie din site-ul nostru. 

  • Bucătărie Cora
Va invităm să descoperiți toate colecțiile de mobilă Simex, precum și noutățile și reducerile noastre, consultând site-ul: www.mobilasimex.ro!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii